2013. december 1., vasárnap

Mire jó a cipős doboz?


Ilyen többrészes képet varázsolhattok belőle!
Spunky Junky bloggere ezt a kreatív projektet a következőképpen valósította meg:


Összerakosgatta a doboztetőket úgy, hogy 1 nagy képet adjanak ki. Ha ez megvan, akkor színtelen alapozóval lefújta a tetőket, majd száradás után fehér akrilspray-vel is, 2 rétegben. Ismét félretette száradni. Közben innen letöltötte a cikk-cakk mintát, és festőszalag segítségével felapplikálta a mintát a doboztetőkre. Végül fújt egy színes réteget is rájuk, és óvatosan leszedte a kiragasztott mintát.

Kétoldalú ragasztóval tette fel a falra.
Olcsó és különleges falikép lett belőle!

Ismét egy szép falikép.


ékszer tartó a falon.

Popcorn tartó

Babaház



Szalag tartó.


Irat tartó.

Ruhás vagy kacattartó szekrény.

Cipő tároló.

Ma leszámolunk a kábeldzsungellel! Egy pár perc alatt megvalósítható ötletet hoztam, amely megoldást kínál a folyton gubancolódó, átláthatatlan töltőkábelek kordában tartásához.
diy-recharge-station.1-540x358.jpg
Ahogy a cím is ígéri, a doboz lesz a lelke az egésznek. Akkorát válasszatok, amelybe belefér egy több készülékhez használható hosszabbító. 
A doboz egyik oldalára tapétavágó késsel vágjatok lyukakat a kábeleknek. Szebben mutat, ha szereltek rá valamilyen díszítő elemet, amely nem csak az esztétikai élményt növeli, hanem az élettartamát is meghosszabbítja. A képen látható fém keretnek/ablaknak nem tudom a pontos nevét, de irodaszer üzletekben kapható, nekem mondjuk nagyon tetszik, de használhattok mást is.
Recharge-Station-Prep-540x180.jpg 
Ezután a doboz oldalára is vágjatok egy rést a hosszabbító zsinórjának.
Power-Cord-Cable-End_01.jpg
Most már helyükre kerülhetnek a töltők és doboz fedele is.
Recharge-Station-Before-After-540x270.jpg
Forrás: Tasha Chawner

Nos ennyi volt a mai bejegyzésem,remélem tetszett és ti is gyártotok valamit a cipős dobozokból addig is sok sikert és sziasztok!
by: Zsófi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése